Mijn visie

Eeuwige jeugd vs ingrepen


Werkelijke huidverbetering, wat is dat eigenlijk? Zeker na een jarenlange zoektocht, naar de juiste apparatuur, de juiste producten en werkstoffen, is mijn visie dat dat niet in een spuitje zit. De sleutel naar eeuwige jeugd is nog niet gevonden en veel van ons worstelen met het schoonheidsideaal. Soms met dramatische ingrepen tot gevolg, terwijl er zoveel (meer) natuurlijker methodes zijn.

Mijn manier


Zo werk ik met verschillende vormen van apparatuur, merken en werkstoffen van binnenuit, om de huid op een veilige manier te verbeteren. Vaak door de huid ZELF aan te zetten tot vernieuwing/verbetering. Het proces zal dan wat langduriger zijn, maar de wetenschap dat je geen agressieve of lichaamsvreemde stoffen in je lijf hebt is ook een heel geruststellend idee.

  • VENUS FREEZE - MP2 technologie, multipolaire radiofrequentie icm magnetische velden
  • REVIDERM - Microdermabrasie.
  • SOFTLASER - Met de natuurlijke energie van licht, huidverbetering realiseren.
  • O2 INTRACEUTICALS - Middels zuurstof (onder druk), creëeren we een superhuidje
  • DERMATUDE - microneedling, verbetering middels digitaal aangestuurde naaldtechniek
  • MERKEN - Image, Darphin, O2 Intraceuticals, Jane Iredale minerale makeup en LaViesage nutricosmetics

We beschikken tegenwoordig over geavanceerde mogelijkheden om dit in min of meerdere mate te realiseren.

(Op de uitdagingspagina ‘van binnenuit lees je meer over ‘LaViesage’ die de bouwstoffen kan leveren en bij kan dragen aan het herstel van de huid)

Door het zelfverbeterend vermogen van de huid te stimuleren, kan je echt aan huidverbetering doen én.. met een langdurig resultaat.

Spreekt mijn visie jou aan? Neem dan contact met mij op en/of laat je geheel vrijblijvend verder informeren. Samen bespreken we dan wat de mogelijkheden zijn voor jouw huid, rekening houdend met jouw wensen, mogelijkheden en budget.

Ik heb zin om de uitdaging aan te gaan…