Venus Freeze

Wil je ook weer met plezier in de spiegel kijken??

Waarom is het soms zo moeilijk om met het verstrijken van de jaren nog blij te zijn met je spiegelbeeld. Vervagende kaaklijn, rimpels (ok, karakter…), putjes in de benen (panniculose, inderdaad) en een taille die geen taille meer is. Ik geef toe, mag niet klagen, maar er zijn soms van die dagen…

Kijk ook in het Venus Freeze bulletin voor aanvullende info.

VENUS FREEZE

De VENUS FREEZE werkt volgens de Mp2 technologie(veilige radiofrequentie i.c.m. magnetische pulsen). Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige warmte in het weefsel, wat resulteert in de aanmaak van collageen en elastine, alsook de afbraak van vetophoping. En hierin is de VENUS FREEZE uniek, de aanmaak van nieuwe fibroblasten… ehh fibro… wat? De fibroblast is de belangrijkste cel van ons bindweefsel, en zorgt daadwerkelijk voor de aanmaak van collageen en elastinevezels.

Wat betekent dit nu voor ons spiegelbeeld….:

  • Minder rimpels
  • Strakkere kaaklijn
  • Vollere huid
  • Betere doorbloeding
Voor het lichaam:
  • Verbetering van cellulite
  • Verbetering van het silhouette van de lichaamscontouren( lees: buik, benen en armen)

en dit zowel voor de vrouw als voor de man!

Hoeveel behandelingen heb je nodig om een blijvend resultaat te realiseren?

Gemiddeld zijn 6 tot 8 wekelijkse behandelingen nodig voor het gezicht en 10 tot 12 wekelijkse behandelingen voor het lichaam. Na deze kuur wordt ééns in de 3 maanden een vervolgbehandeling aangeraden.

En zoals ik al schreef in ‘mijn visie’ is het belangrijk om het resultaat te versnellen van binnenuit, middels de ‘nutricosmetics’ van LaViesage. Voedingssupplementen, van de hoogste kwaliteit, die een belangrijke bijdrage leveren aan het te behalen resultaat. Want als je lichaam alles zelf moet doen… Soms heb je daar nou eenmaal niet genoeg voor in huis en heeft je lijf alle bouwstoffen uit de voeding nodig om gezond te blijven. DUS een extra steuntje is dan zeer welkom. Je bakt tenslotte ook geen cake, met een leeg cakeblik.

Natuurlijk heb jij hierin de keuze.

Behandelingen mogelijk vanaf €75,-.